URGENT

Baixen els contagis per covid a Palafolls

Compartiu aquesta història

Les dades de l’última setmana si que mostren ja una davallada dels contagis a Palafolls. De dilluns a diumenge es van detectar 17 nous positius per covid19  a Palafolls, la meitat dels casos registrats la setmana anterior (33).  Feia 2 mesos que el nostre municipi no tenia aquestes xifres de contagis, tot i que cal recordar que ara no es fan les proves a alguns contactes directes de positius, cosa que fa baixar el nombre de contagis detectats.

Evolució dels positius covid a Palafolls en el que va d’any

Una davallada generalitzada. Malgrat passa dels 27 casos fa dues setmanes als 8 de l’últim recompte setmanal. Una dada que no es donava des de la primera setmana de juny. També baixa a Tordera, dels 25 als 16 en l’última setmana i dels 6 als 2 positius a Santa Susanna.

Si mirem la situació als hospitals, actualment hi ha 45 pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme. Són 14 menys que fa una setmana. De tota manera en aquests últims 7 dies  s’han registrat 8 defuncions i 2 trasllats a d’altres centres, ja que els hospitals de Calella i Blanes no disposen de UCI.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics