radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimecres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimecres, 19:30-20:00
Inici » Més dies de vacunació sense cita prèvia a Blanes

Més dies de vacunació sense cita prèvia a Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 311 0

Divendres a la tarda es va fer la primera de les jornades de vacunació sense necessitat de cita prèvia al centre cívic del Mas Enlaire. Ara Salut ha permès ampliar el nombre de jornades i ha previst 3 dies més per aquesta setmana. Seran demà dimarts, dijous i divendres sempre en horari de tarda; de 3 a 7 o fins a exhaurir les dosis previstes.

Podran vacunar-se sense cita prèvia els majors de 12 anys i sense limit d’edat, tot i que els menors de 16 anys  hauran d’anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal perquè se’ls pugui administrar la vacuna.

Cues al centre de vacunació del Mas Enlaire a Blanes. RP

Aquest tipus de jornades estan adreçades a la població de Catalunya o desplaçats que venen a passar tota la temporada d’estiu a la zona, però no per a turistes estrangers o ocasionals.

Tant la jornada de divendres passat com les tres que tindran lloc aquesta setmana són mixtes, és a dir,  hi haurà persones que es vacunaran amb cita prèvia i d’altres que ho faran sense haver-ho demanat prèviament.