URGENT

Doblet de la Selvatana per Festa Major; concert de tarda i Big Band al vespre

Compartiu aquesta història

Poc a poc anem coneixent algun dels aspectes de la Festa Major de Palafolls prevista per d’aquí a un mes. Abans que el consistori avanci tota la programació definitiva, ja hem confirmat que enguany l’orquestra  contractada per amenitzar la festa és La Selvatana, que repetirà respecte l’any passat.

La novetat d’enguany, i en consonància amb les restriccions anticovid, és que el ball de nit desapareix, per la impossibilitat de poder ballar i l’actuació vespertina es transforma en una Big Band de la Selvatana, que oferirà gran clàssics del jazz i del swing. 

La Big Band de la Selvatana

12 músics i 4 veus donant vida a aquesta nova proposta musical que permet gaudir d’un concert especial de Festa Major, a mig camí entre el jazz i el ball, i sense infringir les normatives covid.

David Martínez, músic de la Selvatana, explica que la Big Band ofereix estàndards del segle XX de Michael Buble, Frank Sinatra o Ella Fitzgerald.

Aquesta serà la proposta per a les 10 del vespre, mentre que per a les 7 de la tarda es manté és el concert de tarda, que mantindrà l’estructura habitual, ja que permet mantenir el públic assegut i mantenint les mesures de protecció de distància i mascareta. Martínez explica que l’estructura del concert de tarda es manté tot i l’entrada de noves cançons. Sigui com sigui, el concert acabarà amb el bloc de cançons catalanes.

El concert de la Selvatana, si no hi ha canvis d’última hora, es preveu que es farà a l’escenari de la plaça de les Valls d’Ax la vigilia de la diada, el 10 de setembre. 

Segons expliquen fonts de l’organització hi haurà un aforament aproximat de 500 persones per a cada una de les actuacions i, com ja passava l’any passat, caldrà reservar la localitat prèviament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics