URGENT

Arranjada l’ampliació de l’aparcament de sorra de La Figuerassa

Compartiu aquesta història

Una de les demandes que han fet els veïns de Sant  Lluís en el  procés participatiu que s’ha fet aquestes últimes setmanes ha estat la manca de places d’estacionament al barri.

En aquest sentit l’Ajuntament va anunciar la creació d’una 30a de noves places d’estacionament; una 15a d’elles previstes pel proper any a la plaça de la fesola i les altres 15 davant del geriàtric.

Àrea del nou aparcament. RP

Ja la setmana passada les màquines van condicionar el nou espai d’estacionament a tocar de la zona esportiva de la Figuerassa i davant la residència geriàtrica.

En concret les màquines han ampliat l’espai que ja existia al costat de la pista d’atletisme. S’ha retirat un topall de sorra que no permetia ampliar la zona i s’ha condicionat un espai de la zona arbrada, però es continua limitant l’espai a la zona frontal de la zona esportiva.

Aquest nou espai, però, és poc usat de moment, ja que molts usuaris desconeixen que s’ha ampliat l’espai o fins i tot perquè l’organització dels vehicles estacionats pot bloquejar el pas a la nova zona habilitada.

La nova zona d’estacionament. RP

De tota manera el consistori avança que  tot i que ja es pot usar i aparcar a la nova àrea, encara manquen algunes actuacions per rematar l’habilitació i arribar a les 15 places d’estacionament.

A banda d’aquesta nova zona d’estacionament i de la prevista per l’any vinent a La Fesola, el consistori treballa amb alguns propietaris per millorar algunes zones d’estacionaments sobre sol privat com les que hi ha dalt de l’avinguda del Mar o al final de Folch i Torres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics