URGENT

Un positiu en els socorristes de Blanes obliga a reorganitzar el servei

Compartiu aquesta història

La prioritat era mantenir el servei de socorrisme a les platges blanenques tot i la detecció d’un positiu  per covid19 i el confinament de part del contingent de seguretat a les platges de Blanes.

Per fer-ho es va haver de reestructurar  els quadrants de tot el servei i evitar deixar sense vigilància les platges de la ciutat

El cas positiu de COVID es va conèixer la tarda del passat dijous i, des de llavors, el servei s’ha continuat cobrint després de la necessària re-configuració dels quadrants de tots els efectius. 

Més enllà del cas positiu, i un cop efectuades les oportunes comprovacions, diversos efectius del contingent s’han hagut de confinar per passar la preceptiva quarantena, tal com marca el protocol.

Aquest estiu, un total de 41 persones garanteixen la seguretat dels banyistes a les platges de Blanes: 25 del Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme, 12 Agents Ciutadans i 4 com a Policies Interins de Platja. Un desplegament coordinat pel Departament de Protecció Civil de Blanes amb el suport de la Policia Local. 

Davant d’això, i com ja va fer a la presentació del dispositiu aquesta primavera, l’Ajuntament de Blanes ha tornar a instar a la Generalitat per a que vacuni als vigilants de les platges per no posar en perill aquest servei essencial.

A Malgrat es va haver de suspendre el servei de vigilància en algunes platges d’un diumenge a mitjans de juliol durant  pels positius entre els socorristes del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics