URGENT

Actuació de millora de les canonades de gas de l’escola Mas PratS

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha aprofitat l’estiu per fer una actuació de millora i arranjament del servei de canonades de gas a l’escola de Mas Prats.

Segons explica el consistori es tracta d’un problema estructural detectat fa uns mesos i, tot i que no posava en perill l’activitat escolar, sí que s’ha volgut resoldre per millorar-ne l’eficiència.

Anna Rovira, tècnica d’ensenyament, explica que l’actuació garanteix el bon funcionament de les canonades de gas i que això permetrà que els alumnes estiguin més còmodes al centre educatiu.

Aquesta actuació l’ha finançat per complet l’Ajuntament de Palafolls.

Més enllà de les actuacions que es fan puntualment durant el curs escolar, l’Ajuntament de Palafolls aprofita els estius per fer les actuacions més grans o de més envergadura, aprofitant que els centres no tenen activitat durant setmanes i és més fàcil fer grans actuacions, que estan  consensuades i treballades amb els equips directius.

Fa només uns anys, per exemple, es va retirar-la teulada d’uralita d’un dels mòduls de l’escola Ferreries o s’han fet actuacions de millora de la seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics