URGENT

Sant Lluís recupera la gimcana que no va poder fer al juny

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, si el temps ho permet, l’Associació de Veïns de Sant Lluís recupera la gimcana que havia previst ja al mes de juny, per a les seves festes veïnals, però que la pluja va obligar a ajornar.

Serà a partir de les 7 de la tarda amb punt de trobada i d’inscripció a la plaça de la Fesola.

La presidenta de l’associació de veïns explica que la voluntat de l’entitat era no deixar sense aquesta activitats als nens i joves del barri i que s’havia de fer durant l’estiu per aprofitar els premis previstos.

Irene Lòpez demana als qui vulguin participar que estiguin 30 minuts abans de l’inici de la gimcana per poder inscriure’s a l’activitat seguin les normatives covid.

La gimcana s’anirà desenvolupant amb l’ajuda de voluntaris i amb moltes sorpreses i premis a cada parada. Per fer-ho han comptat amb l’ajuda d’establiments i empreses col·laboradores. 

Segons López, hi haurà un narrador que anirà donant les pistes i els participats aniran en grups en els que també hi podran ser els pares i les mares.

La gimcana de l’Associació de Veïns de Sant Lluís, que rep el nom de “El tresor de la bona sort”, estava prevista per mitjans de juny dins la programació d’actes de les festes veïnals. La pluja va afectar algun dels actes entre els quals aquesta activitat que ja es va anunciar que s’ajornaria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics