Enxampat un turisme a 112 km/h al polígon de Can Patalina de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local d’aquesta localitat ha publicat a les seves xarxes una imatge del moment en que un radar fotografiava un turisme circulant a 112 km/h en un tram del polígon de Can Patalina on la velocitat està limitada a 30, pel que el conductor multiplicava gairebé per 4 la velocitat permesa.

Imatge del cotxe caçat pel radar mòbil. Policia Malgrat

El cotxe, un audi A3, va ser caçat dimarts al vespre, prop de les 21h, i a més la imatge mostra com el vehicle està frenant en el moment de ser captat pel radar, pel que la velocitat amb la que circulava encara seria més alta.

El vehicle va ser caçat en un tram del carrer de la Verneda, la via que voreja la riera de Sant Genís al polígon de Can Patalina i molt a prop de la rotonda amb l’avinguda Costa Brava.

Ara la Policia el denunciarà per una infracció al reglament de trànsit, ja que suposa una quantiosa multa, d’uns 600€, la retirada de 6 punts del carnet i, a més, se l’imputarà un delicte contra la seguretat del trànsit, pel que tindrà també recorregut judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics