Campanya per atreure visitants de proximitat al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa la campanya “Maresme: irresistiblement inexplorat” amb la què vol posar en valor la nostra comarca com a destí amb múltiples opcions no només sol i platja.

De fet la campanya engegada vol incidir amb l’oferta d’oci, de muntanya, d’història sense renunciar a les platges i el seu encant com a destí turístic.

La campanya consta d’un espot televisiu i d’una falca de ràdio que convida a la gent de Catalunya a visitar aquest territori. L’eslògan, “irresistiblement inexplorat”, fa referència precisament a que està tan a prop que sovint es passa de llarg, però qui hi va segur que s’enamorarà del lloc i repetirà.

I és que un dels objectius és atraure visitants de proximitat en un any on aquest tipus de turisme és clau davant les dificultats per l’arribada de visitants d’altres països.

Justament per això s’incideix en que el Maresme és la destinació ideal per les vacances, ja sigui en família, en parella o amb amics i ja sigui per desconnectar i gaudir del temps lliure com per fer reunions vora el mar o en un meravellós indret de muntanya. Per fer un munt d’activitats o per descansar. Per degustar productes increïbles i vins d’allò més especials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics