URGENT

S’obren les inscripcions per a la 10a cursa del Miner de Ferro de Malgrat

Compartiu aquesta història

És un clàssic de la Festa Major de Malgrat i enguany, tot i les restriccions pròpies de la pandèmia, el Grup Excursionista de Malgrat, el GEM, torna a programar aquesta cursa que arriba a la 10a edició aquest proper dia 15 d’agost.

La voluntat de l’organització continua sent la mateixa que la del primer dia; gaudir de l’esport i del patrimoni històric i cultural de Malgrat.

Traçat de la 10a Cursa Miner de Ferro

La pandèmia obliga a només oferir la modalitat de marxa amb un traçat més acotat i menys exigent que la trail  i que, a més, permet fer la cursa tan corrents com caminant tranquil·lament. Això ha de permetre evitar aglomeracions, mantenir distàncies i, els que van caminant, podran portar mascareta. Ho explica Jordi Masats, director esportiu del Miner de Ferro.

A banda d’aquesta mesura, el GEM també seguirà la resta de recomanacions anticovid, creant una zona 0, només per a corredors i voluntaris, a la que s’accedirà després del control de temperatura i d’administrar gel hidroalcohòlic.

La cursa del Miner de ferro tindrà enguany un únic traçat de 7 km amb sortida i arribada davant la seu del GEM a Can Feliciano i tindrà un màxim de 650 participants. L’organització preveu fer sortides esglaonades per evitar aglomeracions.

Les inscripcions ja són obertes a través d’un formulari al web del gem de Malgrat a un preu de 12€  o de 6€ els menors de 14 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics