radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
10 nous agents a la policia local de Blanes
, / 295 0 0

10 nous agents a la policia local de Blanes

COMPARTEIX-HO
Inici » 10 nous agents a la policia local de Blanes

Aquest dilluns van prendre possessió els 10 nous agents de la Policia Local de Blanes que han passat a formar part de la plantilla a partir d’aquest agost. 

Aquests nous agents, vuit homes i dues dones, han passat a cobrir les baixes per jubilació de diversos membres del cos policial blanencs.

Assoleixen així la seva plaça en propietat, després d’un intens procés de selecció que es va iniciar al 2019, a través de diverses proves d’oposició de lliure accés per proveir les places vacants. Una d’elles ha estat aprovar el Curs de Formació Bàsica realitzat a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, l’Escola de Policia on reben els mateixos coneixements que els integrants dels Mossos d’Esquadra. 

Els  10 nous agents han superat satisfactòriament un període de pràctiques d’un any, que justament ha finalitzat aquest juliol. 

Durant l’acte l’inspector en cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia,  es va adreçar als nous policies per recordar-los que l’essència de la Policia Local de Blanes és ser una policia de proximitat i estar al costat del ciutadà.