radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Acaben els campus esportius i tanquen les instal·lacions fins a mitjans de mes

Acaben els campus esportius i tanquen les instal·lacions fins a mitjans de mes

COMPARTEIX-HO
, / 237 0

La passada setmana van finalitzar els últims campus esportius que encara estaven en marxa al nostre municipi durant els mes de juliol. En total de n’han fet fins a 4 de diferents; el de patinatge, futbol sala, futbol i Taekwondo i tots ells en instal·lacions municipals.

Aprofitant que han finalitzat l’activitat i que no es tornarà a reprendre l’activitat esportiva fins l’inici de la propera temporada, l’Ajuntament tanca les instal·lacions esportives del nostre municipi durant aquests propers 15 dies.

Ho explica Sònia González, regidora d’esports.

Aprofitant l’aturada, la regidoria està coordinant una trobada amb totes les entitats esportives de Palafolls per tal de poder preparar i organitzar el retorn a l’activitat la propera temporada. Serà la trobada per posar en comú nous horaris de cara als propers mesos.

Mentre dura l’aturada s’aprofitarà per fer el manteniment habitual de les instal·lacions esportives de Palafolls, sobretot dels pavellons i del camp de futbol.