URGENT

La Nau d’entitats no es mourà de lloc

Compartiu aquesta història

Finalment  el local que ocupa la Nau d’Entitats és el que ha guanyat el concurs públic que buscava legitimar l’elecció de l’emplaçament d’aquest local destinat a les diferents entitats locals.

A la licitació s’hi havien presentat dues naus, però la segona ha estat exclosa del concurs en corroborar que no complia amb les exigències mínimes requerides en el plec de clàusules. Entre d’altres es demanava que el local havia de ser d’almenys 800 m2 i dins el el nucli urbà, descartant els emplaçaments més allunyats del nucli urbà. També havia de tenir dos espais diferenciats; un amb accés per a vianants i un altre de magatzem amb entrada adient per a camions.

Un cop resolt el concurs la Nau no es mourà de lloc, però si que costarà menys diners.  

La Nau d’Entitats de PLF continuarà aquí.

L’actual local, en funcionament des de fa 7 anys,  costa entorn els 5.000€ al mes, però a partir d’ara aquest preu es rebaixa  amb un escalat que anirà pujant dels 3.000€ al mes durant el primer any de contracte i fins el màxim de 4.000€ al mes en la cinquena anualitat prevista. Aquesta rebaixa suposarà un estalvi previst d’uns 35.000€ respecte l’actual contracte. 

Es dona el cas que l’actual govern municipal s’ha mostrat sempre molt crític amb la Nau d’Entitats quan era a l’oposició a l’entendre que s’invertien molts diners en el lloguer d’aquesta instal·lació. De fet el govern defensa encara la necessitat d’un espai propi al centre per a les entitats locals, cam va assegurar l’alcalde Francesc Alemany en una entrevista a RP.

La Nau, situada a peus de la carretera d’accés a la Costa Brava, a tocar de la benzinera,  és la seu i el magatzem de diverses entitats com els Diables, el Geganters, Protecció Civil o la Comissió de Reis entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics