URGENT

Les entitats locals demanen una barraca per la propera AlterFesta

Compartiu aquesta història

Ahir diumenge acabava el termini per demanar la concessió d’una de les 4 barraques que es preveuen instal·lar durant la Festa Major d’enguany.

Com és habitual les barraques estan destinades a donar suport a aquelles entitats locals  que organitzen activitats obertes a tots els ciutadans del municipi durant tot l’any i durant la mateixa Festa Major.

De fet, un dels criteris que es tindrà en compte a l’hora de concedir una de les 4 barraques és la implicació de les entitats demandants en la vida social i cultural del poble.

Només es tindran en compte aquelles entitats sense ànim de lucre i de caràcter social amb seu a Palafolls, que es trobin legalment constituïdes en el registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya, i que formin part  del registre d’entitats municipal. Ho explica Alber Muñoz, tècnic de joventut de Palafolls.

En les demandes calia especificar el nombre de socis de l’entitat així com una relació de les activitats desenvolupades al municipi en els últims 2 anys.

Són 2 dels criteris que es tindran en compte a l’hora d’adjudicar les barraques. Així, aquelles associacions amb més de socis o amb més activitats organitzades socialment al municipi tindran més punts a l’hora d’adjudicar aquestes barraques per a l’AlterFesta.

També ses valorarà si l’entitat sol·licitant prepara altres activitats dins la Festa Major.

Demà una comissió de valoració estudiarà les propostes i decidiran les entitats que tindran barraca a la propera festa major segons els criteris marcats a les bases.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics