URGENT

En marxa el radar pedagògic a Roig i Jalpí

Compartiu aquesta història

Com ja va avançar el consistori en l’últim ple municipal, ja s’ha col·locat el radar pedagògic al carrer Roig i Jalpí de Palafolls. 

Es la resposta del consistori a les queixes dels veïns d’aquesta via que fa temps que reclamen una solució als problemes de seguretat i de soroll que pateixen. Per aquesta via, que connecta l’avinguda Pau Casals i la carretera antiga de Tordera, hi circulen diàriament molts vehicles, sobretot de treballadors del polígon d’en Puigvert que utilitzen aquest camí. 

Els veïns d’aquest carrer han denunciat que molts d’aquests vehicles circulen amb excés de velocitat i que quan passen pels ressalts o per les tapes del clavegueram originen molt soroll que molesten el descans dels residents.

Després d’una recollida de signatures i diferents trobades amb el consistori, l’Ajuntament ha decidit col·locar aquest radar pedagògic que indica la velocitat a la que es circula en aquest punt amb una cara somrient o trista, segons si es sobrepassa o no la velocitat permesa.

Aquest radar, però, també oferirà informació sobre el nombre de vehicles que circulen per aquest punt i la velocitat a la que circulen. Això permetrà saber si cal incorporar noves mesures més restrictives.

Sobre els ressalts  que hi ha al carrer, el consistori assegura que hi ha veïns a favor i d’altres en contra d’aquests elements que haurien de rebaixar la velocitat dels vehicles que circulen per aquest punt proper al camp de futbol municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics