Es retiren una setantena de vehicles abandonats a la via pública de Palafolls en mig any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons dades de la Policia Local de Palafolls, durant el primer semestre d’aquest 2021 s’han retirat de la via pública de Palafolls 65 vehicles amb símptomes d’abandonament i/o sense assegurança. A aquesta xifra s’hi afegeixen mitja dotzena de vehicles abandonats més registrats al llarg d’aquest juliol.

Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, explica que es tracta de vehicles que han aparegut publicats al BOE -una vintena-; vehicles que han estat gestionats amb el propietari després de detectar-ne símptomes d’abandonament -17-, i prop d’una trentena més que han estat retirats directament pel propietari.

Segons el cap de la policia palafollenca, les xifres de vehicles abandonats retirats no varien massa any rere any, però enguany han pujat lleugerament ja que, afirma, s’hi ha dedicat més esforços per part de la Policia Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics