Investiguen robatoris en diversos vehicles estacionats davant el parc aquàtic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos policial de Palafolls està investigant diversos robatoris produïts ahir dijous al barri de Sant Lluís.

Segons ha informat la Policia, pels volts de tres quarts d’1 del migdia es va tenir constància de la presència d’un vehicle amb tres ocupants que, de forma simultània, van trencar un mínim de 4 vidres de vehicles estacionats a l’aparcament del parc aquàtic Marineland.

Segons afirma el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, ja s’estan recollint denúncies i conjuntament amb el cos dels Mossos d’Esquadra s’estan investigant els fets per intentar localitzar-ne els autors.

Des de la policia es recomana que, per evitar ser víctimes d’un robatori a l’interior d’un vehicle, no es deixi res de valor a l’interior del cotxe, ja que no és cap caixa forta, ni tampoc res a la vista. També és recomanable estacionar el vehicle en llocs il·luminats.

En cas de trobar algun cotxe forçat, cal no tocar res i trucar al 112. Els Mossos recorden també que la venda d’objectes robats és un delicte i, per tant, si se’n té coneixement, s’ha de denunciar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics