radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimarts, 23:00-23:30
Visites suspeses a la 3a planta de l’Hospital de Blanes després de detectar dos positius entre pacients no Covid
, / 266 0 0

Visites suspeses a la 3a planta de l’Hospital de Blanes després de detectar dos positius entre pacients no Covid

COMPARTEIX-HO
Inici » Visites suspeses a la 3a planta de l’Hospital de Blanes després de detectar dos positius entre pacients no Covid

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat que ha quedat restringida, des d’aquest dimecres, l’entrada d’acompanyants a la tercera planta de l’Hospital Comarcal de Blanes. La decisió s’ha pres després d’haver detectat dos positius entre pacients no Covid hospitalitzats, i que ja han estat traslladats a la quarta planta del centre, destinada a tractar els pacients amb coronavirus.

Segons recorda la corporació, a la 3a planta els ingressats provenen dels serveis de Medicina Interna i Traumatologia. Actualment, segons informa l’ens sanitari, s’hi troben hospitalitzats 28 pacients. Un d’ells va presentar simptomatologia de caràcter lleu compatible amb la Covid-19 aquest dilluns, i arran d’aquest cas es va decidir cribrar a totes les persones de la planta. Un total de 2 pacients han donat positiu a la prova diagnòstica i s’està a l’espera de més resultats. La CSMS informa que en els pròxims dies es continuarà fent seguiment repetint la prova entre els pacients que hagin donat negatiu.

D’aquesta manera, la tercera planta de l’Hospital de Blanes queda totalment aïllada i no s’hi permet l’entrada d’acompanyants. En casos excepcionals serà el personal sanitari qui decidirà si es permet l’accés.

Pel que fa a la resta de plantes de l’hospital s’hi manté, per ara, el règim de visites d’una hora en el torn de matí, de 13 h a 14 h. En aquest cas, tal i com ja ha recomanat anteriorment la corporació, és convenient que les persones que hi vagin de visita tinguin la pauta completa de vacunació per evitar el risc de contagi.