URGENT

Un incendi en un restaurant proper al Passeig Marítim de Malgrat, sense ferits, obliga a evacuar a 24 persones

Compartiu aquesta història

Els Bombers han estat treballant aquesta matinada en un foc que s’ha declarat en un restaurant situat en un carrer proper al Passeig Marítim de Malgrat de Mar.

L’avís del foc s’ha donat quan passaven pocs minuts d’un quart de 6 de la matinada, i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat fins a 9 dotacions del cos de Bombers.

El foc ha calcinat per complet l’establiment, i ha obligat al cos d’emergència a evacuar a 24 persones que viuen al bloc de pisos situat a sobre del restaurant afectat; l’edifici consta d’una planta baixa i cinc pisos superiors més. Al llarg del matí, els residents ja han pogut tornar als seus habitatges.

Sortosament, l’incendi no ha provocat ferits i tothom n’ha sortit il·lès, i passades les 7 del matí els Bombers ja estaven remullant el local.

Al llarg d’aquest matí, el cos d’emergència ha estat realitzant una revisió del local juntament amb els serveis tècnics municipals de l’Ajuntament de Malgrat. En aquest sentit, el cos informa que s’ha apuntalat la llinda del restaurant per evitar que caigui.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics