URGENT

S’endureixen les mesures per les visites al Geriàtric Palafolls

Compartiu aquesta història

El Departament de Salut ha començat a aplicar aquesta setmana més restriccions a l’hora de poder visitar familiars de residències per a gent gran.

D’entrada, els visitants simultanis passen de tres a dos, recomanant que siguin persones vacunades, i tots ells hauran de fer-se un test ràpid d’antígens a l’entrada del geriàtric. Això canvia respecte el que s’indicava la setmana passada, quan aquesta norma s’aplicava només a les persones que no estaven vacunades. Ara, però, els visitants que tinguin la pauta completa de la vacuna també s’hauran de sotmetre a la prova.

En parla Eva Álvarez, treballadora social del Geriàtric Palafolls.

D’altra banda, les persones treballadores de la residència i que no estan vacunades s’hauran de fer tres proves PCR cada setmana, mentre que els professionals vacunats n’hauran de passar una de setmanal.

Paral·lelament, informa Álvarez, també s’han limitat les sortides dels residents del centre al mínim imprescindible durant aquests propers 14 dies.

Segons afirma la responsable del Geriàtric Palafolls, les famílies ja estan acostumades als canvis constants de les normatives anti-Covid durant aquest últim any i mig.

Des del Geriàtric Palafolls demanen paciència i comprensió a les famílies dels usuaris, recordant que els protocols venen marcats directament des del Departament de Salut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics