radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » La Festa dels Empestats de Malgrat tira endavant adaptant el format de la visita

La Festa dels Empestats de Malgrat tira endavant adaptant el format de la visita

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 245 0

L’esdeveniment, que recrea el Malgrat del segle XVII, en plena afectació de la pesta bubònica, ha anunciat que finalment tirarà endavant malgrat les restriccions. Ho farà, això sí, adaptant-se a les mesures, i fent canvis al format habitual de l’acte.

D’aquesta manera, els Empestats avancen enguany l’hora de la primera de les visites guiades, que es farà a les 20h, i l’última de les sessions es farà a les 22:30h, per tal de tenir temps de realitzar-la, recollir i poder complir amb el toc de queda nocturn, que entra en vigor a la 1 de la matinada. En total, es faran sis grups de 50 persones cadascun.

A la vegada, els desplaçaments entre cada escena recreada s’hauran de fer en grup de 10 persones. Els organitzadors asseguren que això alentirà molt l’activitat, i per això han decidit economitzar els espais i preparar-ne només quatre, els quals acolliran diferents escenes cadascun.

En parla Sònia Garangou, una de les impulsores de la Festa dels Empestats.

La Festa dels Empestats havia d’obrir inscripcions la setmana passada, però finalment va acabar ajornant-les davant la incertesa de la situació actual.

El procés d’inscripcions, finalment, s’obrirà aquest divendres a les 8 del vespre a través del web www.entrapolis.com. Les places estan limitades a 300 persones.

La Festa dels Empestats es durà a terme el proper 31 de juliol, i celebra enguany el seva 10a edició.