URGENT

Es posa en marxa la Fira d’Atraccions de Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

La fira, que s’instal·la a Blanes amb motiu de la Festa Major de Santa Anna, va arrencar aquest passat divendres i funcionarà fins el dia 28 de juliol. Ho fa de 5 a 10 de la nit, hora a la qual es tanca l’accés a la fira, així com la música, per indicar al públic que s’acosta l’hora de tancament definitiu de l’activitat, que és a les 11 de la nit.

En tota, una cinquantena de parades s’han instal·lat al recinte d’Els Pins-La Plantera, a l’esplanada del costat de l’antic pavelló. Els firaires ofereixen al públic assistent des d’atraccions inflables fins a atraccions de vol, de via –dragons, trens i muntanyes russes-, casetes de tir, tómboles, parades d’alimentació i atraccions infantils, entre altres.

Els preparatius ja van començar fa una setmana, amb la senyalització de tot l’espai reservat per allotjar el recinte firal, i posteriorment es informar als vehicles que estaven estacionats a l’esplanada sobre l’obligatorietat de deixar buit l’espai que ocupaven.

La fira haurà de complir durant tots aquests dies amb les mesures de seguretat anti-Covid. Així, a l’interior del recinte és obligat l’ús de la mascareta en tot moment, hi ha un tancament perimetral del recinte, control d’accessos i aforament, un únic punt d’entrada i sortida a tot el recinte, així com la resta de precaucions sanitàries.

D’altra banda, i per compensar la pèrdua d’espai per estacionar els vehicles, la Policia Local de Blanes s’ha encarregat d’habilitar una zona d’aparcament complementària amb 300 places ubicada a l’antic camp de futbol de terra que hi ha a tocar del recinte firal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics