radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » Se suspèn, a partir de demà, l’activitat quirúrgica no urgent de l’Hospital de Calella

Se suspèn, a partir de demà, l’activitat quirúrgica no urgent de l’Hospital de Calella

Comarcal Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 208 0

És una de les mesures que ha decidit impulsar la Corporació de Salut del Maresme i la Selva davant l’augment de contagis de la cinquena onada de la Covid-19 i que ha comportat un augment del nombre de pacients ingressats al centre per culpa del virus.

L’Hospital Sant Jaume de Calella, doncs, suspèn a partir d’aquest dilluns 19 de juliol l’activitat quirúrgica no urgent, i es donarà prioritat als processos oncològics i en general a tota l’activitat no demorable, així com a la cirurgia sense ingrés.

Segons la CSMS, el principal objectiu de la mesura és alliberar llits d’hospitalització per poder atendre pacients afectats per la Covid-19 que ho requereixin.

La corporació informa que a l’Hospital Comarcal de Blanes, on s’hi duu a terme a l’activitat quirúrgica d’Oftalmologia i Traumatologia, de moment no es desprogramarà cap intervenció. Tot i així, s’afirma que s’està molt pendent de l’evolució dels casos positius del centre.

L’ens sanitari també recorda que es mantenen les restriccions de visites a una hora al dia durant el torn de matí -de 13 a 14h- i només es permet l’entrada d’un únic acompanyant per pacient no Covid ingressat tant a l’Hospital de Calella com al de Blanes. En aquest cas, la corporació recomana que la persona compti amb la pauta completa de vacunació.

D’altra banda, al servei d’Urgències de l’Hospital de Blanes -igual com en el cas de Calella- queda del tot restringit l’accés als acompanyants; només es permetrà l’entrada en algunes situacions excepcionals, les quals seran valorades pels professionals sanitaris.