Palafolls aprovarà al ple de demà la proposta del calendari de festes locals pel 2022

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls celebra aquest dijous la sessió plenària ordinària del mes de juliol, en què es debatran un total de 8 punts a l’ordre del dia.

El ple començarà amb l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, per continuar amb el punt d’informacions de presidència i la dació de compte de diversos decrets d’alcaldia.

El tercer i quart punt del ple seran els de debat de la modificació de crèdit 8/2021 i un reconeixement extrajudicial de crèdit.

Seguidament, la sessió debatrà l’aprovació provisional de la modificació del pla general d’ordenació territorial i urbana de Palafolls “Infraestructures comunes dels àmbits urbanístics de l’àrea industrial Nord”.

En el sisè punt de l’ordre del dia, el ple debatrà la proposta del calendari de festes locals per l’any 2022. En aquest sentit, cal recordar que el calendari laboral que estableix la Generalitat inclou un total de 12 festes d’àmbit català, a les quals els ajuntaments poden afegir-hi dues festes locals -en el cas de Palafolls, es tracta dels dies 25 d’agost, coincidint amb Sant Genís, i el 8 de setembre, per la Festa Major. Les festes laborals del 2022 seran, com és habitual, l’1 i el 6 de gener, el 15 i 18 d’abril, el 6 de juny, 24 de juny, el 15 d’agost, el 12 d’octubre, l’1 de novembre, el 6 i el 8 de desembre i el 26 de desembre. L’any vinent, alguns altres festius, com l’11 de setembre o el 25 de desembre, cauen en diumenge.

El ple seguirà amb el setè punt, el debat de la modificació del contracte d’obres per a l’execució conjunta de dos projectes per la formació d’un nou vial de connexió entre els sectors 27 i 36, a la zona industrial Nord de Palafolls.

La sessió acabarà amb el torn de precs i preguntes, i es farà novament de forma telemàtica. El ple començarà al punt de les 7 de la tarda, i es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube del consistori, així com a través d’aquesta emissora, pel 107.7 de la FM i per www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics