radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
La Festa dels Empestats suspèn les inscripcions i es planteja fer una visita virtual
, / 138 0 0

La Festa dels Empestats suspèn les inscripcions i es planteja fer una visita virtual

COMPARTEIX-HO
Inici » La Festa dels Empestats suspèn les inscripcions i es planteja fer una visita virtual

L’organització de la Festa dels Empestats havia de fer avui les inscripcions per l’esdeveniment, previst per d’aquí a 15 dies, el 31 de juliol. La celebració, que arriba enguany a la 10a edició, recrea el Malgrat del segle XVII, una època durant la qual la pesta bubònica va fer estralls arreu de Catalunya.

L’anunci de les noves mesures anti-Covid per part del Govern català, però, ha obligat als impulsors de la festa a suspendre les inscripcions i a plantejar-se el format de les visites guiades tal i com tenien previst.

A la vegada, però, les impulsors de l’esdeveniment afirmen que estan estudiant possibilitats sobre com fer la visita i registrar-la per veure-la en directe de forma virtual. En aquest sentit, doncs,  els assajos dels Empestats continuen endavant.

La Festa dels Empestats construeix cada any, a través d’un fet històric contrastat, una visita guiada per espais del municipi de Malgrat amb protagonisme històric per explicar com va viure aquesta localitat veïna l’afectació de la pesta bubònica.