radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Tota l’activitat tancarà a les 00:30h i les reunions podran ser de màxim 10 persones

Tota l’activitat tancarà a les 00:30h i les reunions podran ser de màxim 10 persones

COMPARTEIX-HO
, / 132 0

Així ho va anunciar el Govern català ahir a la tarda, fent marxa enrere en la flexibilització de mesures de les últimes setmanes. L’augment sobtat de contagis de Covid-19 ha obligat a l’executiu català a anunciar noves restriccions, que podrien entrar en vigor entre avui i demà, ja que en alguns casos es necessita l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Segons les noves mesures, a partir d’ara totes les activitats hauran de finalitzar a dos quarts d’1 de la matinada, i les trobades socials es limiten a un màxim de 10 persones, tant en l’àmbit públic o privat ni tampoc en interiors ni exteriors.

La limitació horària afecta també a la restauració, que a les 00:30h haurà d’haver abaixat la persiana i també haurà d’haver finalitzat el repartiment a domicili.

Els actes culturals ja no podran fer-se a peu dret, sinó que hauran de ser tots amb públic assegut, i a banda dels límits d’aforament s’haurà de comptar amb un espai de 2,5 metres quadrats per persona, acabant també a dos quarts d’1 de la matinada.

També es prohibeix menjar ni beure en grup a la via pública, exceptuant els àpats en el marc d’activitats escolars.

Durant la compareixença ahir del Govern es va recomanar als ajuntaments que limitin l’accés a parcs, platges i altres espais públics exteriors entre dos quarts d’1 de la matinada i les 6 del matí.