URGENT

L’Associació de Veïns de Sant Lluís organitza classes de repàs i d’enriquiment femení

Compartiu aquesta història

L’entitat veïnal, reactivada de nou ara ja fa uns mesos, ha iniciat aquesta setmana un parell d’iniciatives per crear comunitat entre els residents de Sant Lluís.

Es tracta de sessions de classes de repàs i deures pels infants i, d’altra banda, d’enriquiment femení. Des d’ahir dilluns s’han començat a oferir les classes al Forroll, i la iniciativa tindrà lloc els dilluns i els dimecres. L’ofereixen persones del mateix barri, amb l’objectiu de compartir coneixements i crear vincles entre la comunitat veïnal. En cas que la classe agradi, es dona la voluntat a la persona que l’ha ofert.

En parla Irene López, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Lluís.

Les classes de repàs es fan de 5 a 6 de la tarda, i de 7 a 8 les d’enriquiment femení, adreçades a dones de totes les edats, i es duran a terme al llarg d’aquest juliol i agost. Entre classe i classe, afirma López, l’espai es neteja i es prepara per la següent sessió.

Per poder participar en aquestes classes, les persones interessades només cal que hi assisteixin al dia i a l’hora en què s’ofereixen, si bé també poden trucar a l’entitat per demanar més informació o per avisar de la seva assistència.

La intenció de l’Associació de Veïns del barri de Sant Lluís és que, de cara al mes de setembre, més persones puguin sumar-se a intercanviar coneixements.

L’Associació de Veïns de Sant Lluís va celebrar aquest cap de setmana passat la seva assemblea per actualitzar els estatuts i posar en comú els objectius de l’entitat aconseguits fins ara i els que es marquen de cara al futur.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics