URGENT

Can Batlle ajorna les sortides a Port Aventura i Water World

Compartiu aquesta història

El local jove de Palafolls tenia previst realitzar properament les dues sortides als parcs de Port Aventura i Waterworld, dues de les propostes habituals dels estius joves que organitza Can Batlle, però s’ha vist obligat a ajornar-les després de l’augment de casos de Covid-19 dels darrers dies.

La decisió, segons afirmen des del local, ha estat molt difícil de prendre, i no es deu a l’activitat en sí, que consideren segura, sinó el llarg desplaçament conjunt de tots els participants que comporta anar fins als parcs.

N’ha parlat, en declaracions a aquesta emissora, Marta Martí, dinamitzadora juvenil de Palafolls.

Can Batlle ha anunciat la decisió aquest mateix dilluns al vespre a través d’un comunicat a les seves xarxes socials, afirmant que les dues sortides s’ajornen “per responsabilitat pública” i sabent “la il·lusió” que tenien els i les joves per impulsar aquestes sortides.

A la vegada, des del local jove asseguren que treballaran per poder-les realitzar i gaudir-les al 100%, i esperen que tot plegat pugui tirar-se endavant de cara a properes setmanes si l’evolució dels contagis millora.

Per tot plegat, Martí reitera les ganes que hi ha de poder fer aquestes sortides i la dificultat que els ha comportat prendre la decisió d’ajornar-les.

Pel que fa a la resta d’activitats de l’estiu jove, aquestes continuen en marxa, però sempre pendents de l’evolució de la pandèmia.

Paral·lelament, el casal de Palafolls també continua la seva activitat habitual però sense descartar possibles modificacions pel que fa a activitats fora de Les Ferreries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics