URGENT

Segon incendi en pocs dies al camí que voreja el barri de Sant Lluís

Compartiu aquesta història
Foto: Policia Local de Palafolls

La Policia Local de Palafolls va rebre diverses trucades de veïns de Sant Lluís, a quarts de 7 de la tarda d’aquest dissabte, que alertaven d’un nou foc al barri.

En concret, l’incendi es va produir al passatge Passada, el camí que voreja Sant Lluís per la part nord-est i que transcorre paral·lel a la carretera de Malgrat.

Justament, es tracta del mateix punt que ja va patir un incendi el passat dimecres. El primer foc va afectar un total de 250 metres quadrats de matolls del marge, mentre que l’incendi d’aquest dissabte va acabar afectant a un total de 500 metres quadrats, el doble que el primer.

Josep Lluís Moreno, caporal de la Policia Local de Palafolls, explica que s’estan investigant les causes de l’incendi i que tot apunta que es tractaria d’un foc provocat.

Segons s’ha informat des del cos de Bombers a aquesta emissora, el foc va cremar matolls, pins i alzinars.

Els Bombers van rebre l’avís a pocs minuts abans de dos quarts de 7 de la tarda, i inicialment es van activar 7 dotacions, de les quals cinc van acabar treballant-hi.

Poc abans de tres quarts de 7 el foc ja s’havia controlat, i uns quaranta minuts més tard es va donar per extingit.

Per tot plegat, i davant la situació actual de risc d’incendis, des del cos de la Policia Local de Palafolls es fa una crida a la responsabilitat ciutadana per evitar riscos i per demanar que, davant de qualsevol indici que hi ha un foc o d’alguna actitud sospitosa, s’avisi al cos local de seguretat.

Amb el foc d’aquest dissabte, i segons dades de la Policia Local, ja són mitja dotzena els incendis que, des de l’inici de l’estiu, s’han produït a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics