radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Mas Reixac celebra aquest cap de setmana la seva festa
, / 290 0 0

Mas Reixac celebra aquest cap de setmana la seva festa

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Mas Reixac celebra aquest cap de setmana la seva festa

El calendari festiu dels barris i urbanitzacions de Palafolls segueix aquest dissabte amb la Festa de Mas Reixac. La urbanització, que comparteix espai amb Palafolls i Tordera, acollirà aquest dissabte dues activitats per celebrar la seva festa veïnal.

La primera de les activitats serà un acte pels infants, organitzat des de Tordera, i la segona serà un concert a càrrec de La Banda del Drac, organitzat des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Les propostes impulsades, segons Susanna Pla, regidora de Cultura del consistori palafollenc, han volgut apostar per la cultura de proximitat, de la mateixa manera que s’ha fet i es vol seguir fent en futurs esdeveniments veïnals.

La Banda del Drac celebra enguany les quatre dècades, i oferirà un repertori de música de sempre i actual. El concert començarà al punt de les 10 de la nit, i les portes s’obriran mitja hora abans, a dos quarts de 10.

Per assistir a l’espectacle, que és gratuït, caldrà adquirir prèviament entrada al web entrades.palafolls.cat. Des de l’àrea de Cultura del consistori es recorda que una vegada comenci el concert, les entrades quedaran anul·lades, deixant pas a tot aquell que hi vulgui accedir fins completar aforament. L’aforament al concert serà limitat i els menors de 16 anys hauran d’anar-hi acompanyats, com a mínim, d’una persona adulta.

En aquest sentit, Pla demana responsabilitat a tots els assistents per tal de complir amb la normativa sanitària per evitar contagis de Covid-19.

La festa de Mas Reixac és l’última activitat veïnal del mes de juliol i donarà pas, a partir del proper dissabte i fins el 7 d’agost, a l’“Estiu actiu!”, la proposta de caràcter lúdic i esportiu que el consistori oferirà al camp de futbol.

Després, el calendari festiu de Palafolls seguirà al barri de Santa Maria -el 14 d’agost- i Sant Genís -21 i 22 d’agost-, per culminar amb la Festa Major, entre els dies 4 i 11 de setembre.