URGENT

S’anuncien dos talls de llum programats per demà al matí a Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

La companyia EDISTRIBUCIÓN ha fet públic un avís d’interrupció de subministrament per treballs de manteniment a les instal·lacions de cara a demà divendres.

El primer tall es preveu que s’allargui entre les 8:30 i les 11:30 del matí, amb una afectació que comprèn diversos trams de l’avinguda de les Flors i els carrers Dàlies, Flor de Romaní, Gladiols, Lliris, Llorer, Margarides i Rosa.

Segons informa la companyia elèctrica, el segon tall es produirà d’11:30 del matí a 14:30 de la tarda, i ha d’afectar a trams dels carrers Clavell, Geranis, Gladiols, Margarides i Violetes.

Segons EDISTRIBUCIÓN, els treballs són de manteniment i millora de la xarxa de distribució, i tenen per objectiu incrementar la qualitat del servei elèctric.

A la vegada, la companyia recorda que les línies es consideren en tensió, i per tant el subministrament es pot reposar en qualsevol moment.

Per a dubtes o més informació, EDISTRIBUCIÓN posa a disposició dels usuaris el telèfon 800 76 07 06, així com la pàgina web www.edistribucion.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics