URGENT

El PSC reclama més informació al govern sobre les neteges a parcel·les contra els incendis

Compartiu aquesta història

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Palafolls va requerir a finals de maig informació sobre les tasques de neteja i desbrossament de parcel·les de les urbanitzacions del municipi, una mesura que s’aplica davant el risc d’incendis. Ho va fer a través d’una instància en què es demanava diversa documentació, com informes sobre les finques, còpia de les factures relacionades amb els treballs, plànols, entre altres.

Dolors Agüera, regidora portaveu del PSC a l’Ajuntament de Palafolls, assegura a RP que la petició es va fer després de detectar que a finals del mes de maig encara no havien començat les tasques de neteja, i degut també a les queixes que alguns dels veïns els havien fet arribar.

Agüera afirma que el consistori va respondre’ls una part de les seves demandes, per la qual cosa es van queixar i van decidir també preguntar sobre la qüestió al ple municipal.

Segons la resolució del consistori, en relació a el primer punt de la informació demanada pel PSC, sobre l’informe dels funcionaris en referència amb diverses finques, es va inadmetre “atès que la documentació sol·licitada no consta a l’ajuntament i requeriria d’una elaboració expressa”.

La portaveu dels socialistes preveu que en el proper ple, d’aquest juliol, el seu grup torni a preguntar sobre aquesta qüestió, i afirma que davant la resposta de l’ajuntament que els treballs es farien al llarg del mes de juny, el PSC ja els va dir que ho consideraven “molt just”.

La documentació sobre la neteja i desbrossament de les parcel·les, que va ser requerida pel PSC mitjançant instància a finals de maig, demana informació del període entre el 17 de juny de 2019 i fins el 25 de maig de 2021.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics