URGENT

Repunt de nous contagis a Palafolls en l’última setmana

Compartiu aquesta història

Durant els últims set dies el nostre municipi ha registrat més d’una vintena de nous casos de Covid-19 a través de proves diagnòstiques, com poden ser PCR’s o testos ràpids antigènics. Es tracta d’un repunt important de positius que també s’ha detectat en poblacions veïnes com Malgrat de Mar, on se n’han detectat més d’una trentena en aquests últims dies, o Tordera, on se n’han detectat més de 40.

Paral·lelament, la vacunació contra la Covid-19 continua avançant i ahir dilluns ja hi havia un 52% de la població de Palafolls vacunada amb la primera dosi. D’altra banda, a hores d’ara tenen la pauta completa un 34% dels palafollencs i palafollenques, un 38,6% en el cas de Malgrat i un 33% a Tordera.

D’altra banda, segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre de pacients ingressats per la Covid-19 als hospitals de la nostra zona és ara mateix de 7 persones, una menys que dijous passat i dues menys que fa una setmana. Del total, quatre persones estan ingressades a l’Hospital Sant Jaume de Calella i 3 més a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics