URGENT

El sector agrari del Maresme entregarà tomacons a les residències per agrair el paper de professionals i usuaris

Compartiu aquesta història

Les cooperatives Conca de la Tordera de Palafolls i Progrés Garbí de Malgrat s’han sumat a una campanya impulsada pel Departament d’Agricultura que vol agrair als treballadors i usuaris de les residències de gent gran la seva tasca i paper durant la pandèmia.

Es tracta de “Gràcies des del Maresme”, una iniciativa que farà arribar a tots els centres de la comarca i també de Blanes tomacons del Maresme, acompanyats d’oli d’oliva verge extra de la DOP Siurana.

Segons els seus impulsors, la campanya vol agrair a professionals i gent gran l’esforç i la capacitat de superació demostrada durant la pandèmia, fent entrega de fruites o verdures conreades a Catalunya.

En parla Josep Ferrer, gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera.

Les entregues, que es faran entre avui i el proper 16 de juliol, constaran de 2 o 3 tomacons per cap i oli d’oliva en bidons de 5 litres.

La iniciativa s’emmarca en una campanya a nivell català que també ha fet entrega de productes a residències d’altres zones del territori. Per exemple, el desembre es va obsequiar a professionals i residents del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre amb mandarines i taronges, així com calçots aquest passat mes de març també des de Lleida, o carxofes de cooperatives de Sant Boi i el Prat de Llobregat.

En el cas de Palafolls, l’entrega dels tomacons del Maresme i l’oli d’oliva es farà aquest divendres, a les 11 del matí, al Geriàtric Palafolls, a tocar de la carretera de Malgrat. serà en un acte amb la presència, entre altres, del president de la Cooperativa Conca de la Tordera, Antoni Pla, i l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.

Foto de portada: Cooperativa Conca de la Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics