radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Pugen en una dotzena les sol·licituds d’ajut de menjador escolar a Palafolls pel curs vinent
, / 284 0 0

Pugen en una dotzena les sol·licituds d’ajut de menjador escolar a Palafolls pel curs vinent

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Pugen en una dotzena les sol·licituds d’ajut de menjador escolar a Palafolls pel curs vinent

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls ha rebut un total de 173 sol·licituds individuals de beques menjador escolar pel proper curs 2021-2022, corresponents a 124 instàncies presentades.

La xifra suposa un increment d’una dotzena de sol·licituds respecte les registrades el curs passat, quan se’n van presentar 161.

Judit Puig, membre de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, explica que ara, un cop enviades les propostes, cal esperar que l’ens comarcal en faci la valoració i retorni el resultat, determinant els ajuts concedits i denegats de cara a l’inici del curs escolar.

En aquest sentit, Puig recorda que és el Consell Comarcal del Maresme qui acaba valorant i resolent aquestes sol·licituds, i que el consistori palafollenc actua de pont entre l’ens supramunicipal i la ciutadania.

Sobre els requisits que poden fer decantar la balança cap a l’acceptació de la sol·licitud de beca o bé la denegació, Puig remarca que sobretot es valora el topall econòmic. A la vegada, també es valoren diferents barems a nivell d’edat -preferència dels infants més petits- o la situació socioeconòmica del sol·licitant.

Com és habitual de cada curs, es preveu que les resolucions dels ajuts del menjador escolar es coneguin de cara al mes de setembre.