radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Tots els alumnes de l’institut aproven la selectivitat

Tots els alumnes de l’institut aproven la selectivitat

General

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 48 0

En total eren 29 els alumnes que es presentaven enguany a les Proves d’Accés a la Universitat, majoritàriament conegudes com a Selectivitat.

Les proves van fer-se a principis de mes, després d’un curs marcat per la pandèmia i amb els nervis habituals entre els alumnes que s’hi presentaven; uns nervis, però, que han donat pas a una alegria generalitzada un cop comprovades les notes, i que determinen que el 100% dels estudiants de batxillerat de Palafolls que s’hi presentaven han superat els exàmens.

Jordi Busquets, director de l’Institut Font del Ferro, fa una valoració molt satisfactòria després d’haver registrat, un cop més, un total d’aprovats a la Selectivitat.

En general, les notes són enguany un xic més baixes que l’any passat, després que el 2020 s’obtinguessin unes qualificacions especialment altes i que van situar a l’institut palafollenc dins dels 35 primers centres de secundària en el rànquing de resultats de les PAU.

Ara els alumnes els tocarà a escollir quin és el camí que volen seguir, a nivell universitari, un cop superada la seva etapa a l’institut.

Justament, a l’Institut Font del Ferro es va celebrar ahir al vespre l’acte de graduació dels alumnes de 4t d’ESO, amb la presència de professorat i familiars. En total van ser prop de 130 estudiants i 260 acompanyants els que van participar d’aquesta celebració, feta al pati del centre de secundària; un esdeveniment que, tal i com recorda Busquets, ara feia temps que no s’havia pogut dur a terme i que ahir, finalment, es va poder realitzar seguint les mesures anti-Covid.

L’Institut Font del Ferro fa avui dimarts el lliurament de notes i orientacions a les famílies per part dels tutors, amb la qual cosa es dona per tancat un curs 2020-2021 atípic, amb l’esperança que el setembre, encara que es continuïn aplicant mesures, es pugui anar retornant a la normalitat.