radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » L’atletisme palafollenc s’endú 7 medalles del Campionat de Catalunya disputat a Igualada

L’atletisme palafollenc s’endú 7 medalles del Campionat de Catalunya disputat a Igualada

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 68 0

La secció d’atletisme del CD Palafolls no para d’acumular triomfs al seu palmarès, setmana rere setmana, en les diferents disciplines amb les quals participa als campionats.

L’últim exemple són els resultats que els i les atletes del club han obtingut aquest cap de setmana a Igualada, durant el Campionat de Catalunya d’Atletisme. Segons l’entitat, les previsions més optimistes eren les d’endur-se entre 5 o 6 medalles, però finalment van ser 7 les que van guanyar els esportistes palafollencs en diferents disciplines.

En salt de perxa, Núria Souto -en categoria Sub14 Femení- i Mar Páez -en Sub12 Femení- van convertir-se en campiones de Catalunya, i Alba Benito va obtenir la medalla de bronze en Sub14 Femení, acompanyant a Souto al podi.

Per la seva banda, també en salt de perxa però en categoria Sub12 Masculí, Asier Espada va proclamar-se subcampió de Catalunya, i Pol González va quedar en 6a posició a la final de perxa en categoria Sub14 Masculí.

D’altra banda, des del CD Palafolls qualifiquen d’“emocionant i estratègica” la final de la cursa de 2.000 metres llisos, en què Pau Perales va imposar-se i va obtenir el títol de campió de Catalunya.

Les medalles palafollenques que completen aquest cap de setmana de bons resultats a Igualada van ser per Mar Páez, que també va endur-se la medalla de bronze a la final de llançament de disc, així com Hugo Rodríguez, el participant més jove del club, que va guanyar a la final dels 1.000 metres llisos i també va proclamar-se campió de Catalunya.

El CD Palafolls va registrar també altres bons resultats amb el 5è lloc de Carla Morató en llançament de javelina i la 12a posició d’Íngrid Massó a la final de 2.000 metres marxa. Per la seva banda, Noa Freixas va ser finalista a la cursa de 80 metres tanques però una caiguda li va impedir obtenir, segons el club, un “molt possible lloc privilegiat”.

Des del CD Palafolls s’afirma que l’entitat està fent un bon paper allà on participa gràcies al sacrifici i esforç dels seus atletes.