URGENT

Palafolls posarà en marxa un Consell Municipal d’Infants

Compartiu aquesta història

Molt sovint, les decisions es prenen sense tenir en compte les demandes o necessitats dels més petits. Per escoltar aquestes demandes i necessitats, l’Ajuntament de Palafolls ha impulsat la creació, conjuntament amb tots els agents implicats en l’educació del nostre municipi, del Consell Municipal d’Infants.

Es tracta d’un òrgan de participació de nens i nenes i per als nens i nenes del nostre municipi, un observatori del municipi on, a partir de la mirada i de l’alçada dels nens i les nenes,  es puguin detectar aquells aspectes i temes per millorar el poble que passen desapercebuts pels adults.

En parla Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

En definitiva, segons Rovira, el Consell Municipal d’Infants permet la pràctica democràtica dels infants a través dels seus representants, que durant un curs escolar debaten determinats temes que acaben arribant al ple municipal.

El consistori palafollenc preveu que de cara al proper curs 2021-2022 es pugui ja constituir aquest consell, amb la voluntat que el següent curs ja sigui una realitat en funcionament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics