URGENT

1 de cada 4 palafollencs ja té la pauta completa de la vacuna contra la covid

Compartiu aquesta història

Segons dades del Departament de Salut ja hi ha 6648 punxades vacunes administrades a palafollencs. De les quals 2322 ja són segones dosis. Això vol dir que a dia d’avui el 45% dels palafollencs ja té protecció contra la covid amb almenys una vacuna i el 25% ja té la pauta completa.

La vacunació ha tingut un impuls des que s’ha obert a edats del “babyboom” i gràcies a l’obertura de grans espais de vacunació com els de Calella o Blanes.

Aquest avanç amb la vacunació fa que baixin els contagis a Palafolls. Segons les dades provisionals de la passada setmana, a Palafolls només s’ha detectat un positiu, 7 menys dels que es va confirmar una setmana abans. 

A Malgrat de Mar la meitat dels ciutadans almenys tenen una dosi i ja hi ha 5400 malgratencs amb la pauta completa, el que suposa 3 de cada 10 ciutadans de Malgrat.

Tot i això a la localitat han augmentat els contagis, passant dels 6 als 12 reportats  en l’última setmana.

A Tordera s’han detectat 5 nous casos de covid amb una prova diagnòstica en aquesta última setmana. A la localitat ja hi ha un 44% d’habitants amb almenys una dosi i el 22.5% amb la pauta completa.

Pel que fa al nombre d’ingressats als hospitals de Calella i Blanes la xifra ha pujat en l’última setmana. Actualment hi ha 9 persones ingressades, 2 més que fa una setmana.

Són  6 persones amb covid a l’Hospital de Calella i 3 a l’Hospital de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics