URGENT

Les platges del nostre voltant estaran obertes per la revetlla

Compartiu aquesta història

A l’igual que farà la ciutat de Barcelona, la majoria de municipis del nostre voltant tindran les platges obertes. Controlar-ne l’accés no és senzill per municipis petits amb grans extensions de platja i, habitualment, la festa de la revetlla no es sol concentrar a les platges.

Així una quinzena de municipis del Maresme mantindran les platges obertes aquest dimecres. Algunes com Calella han anunciat que activaran un sistema informàtic per controlar l’aforament a les seves platges.

Els altres ajuntaments que també han anunciat que obriran les seves platges són Pineda, Santa Susanna i Malgrat de Mar.

Aquesta última localitat, que solia organitzar una revetlla a tocar de la platja, a la plaça rodona, enguany desplaça la festa al Parc de Francesc Macià, amb l’actuació de Miquel del Roig.

A la tarda arribarà la Flama del Canigó i cap a les 20h  hi haurà espectacle de la bèstia de foc dels diables i lectura del manifest. A partir de quarts de 10 el concert al parc malgratenc.

A l’altra banda del riu també es mantindran les platges obertes. Ho han anunciat Lloret, Tossa i Blanes.

Justament en aquesta última ciutat, l’Ajuntament ha anunciat que es recupera la revetlla popular al passeig de mar.

Serà en un recinte habilitat davant del Banc dels Músics del Passeig de Mar, i de la mà de l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa i la Colla de Diables Sa Forcanera.

A Palafolls no hi ha previsió de cap revetlla popular, però si a la tarda, a les 19h està prevista l’arribada de la Flama del Canigó a la Plaça de les valls d’Ax.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics