URGENT

Últims dies per apuntar-se al curs de monitors

Compartiu aquesta història

El local jove de Palafolls oferirà aquest proper juliol un nou curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil. 

Encara queden places disponibles i es pot demanar més informació i reservar plaça fins aquest dilluns.

L’activitat anirà a càrrec de l’escola Batibull, i es durà a terme entre els dies 5 i 17 de juliol de forma intensiva, amb un total de 100 hores presencials i 50 més de virtuals, amb un horari de 10 del matí a 2 del migdia i de 3 a 7 de la tarda. En el cas del diumenge dia 11 es farà només horari de matí. El format intensiu està pensat per a persones que tinguin disponibilitat total de matí i tarda que podrien acabar la part teòrica del curs durant el juliol a l’espera de poder fer les pràctiques.

Marta Martí, dinamitzadora de Can Batlle explica que el preu del curs està rebaixat tant pels palafollencs com pels participants d’altres municipis i anima a participar-hi.

Ja l’any passat es va fer un curs de monitors a l’estiu i va esgotar les places. Per l’edició d’enguany encara queden algunes places disponibles. 

Per inscriure’s al curs de monitor de lleure que ofereix aquest estiu Can Batlle cal contactar amb el local, des d’on es facilitarà la fitxa d’inscripció. Caldrà omplir-la degudament i retornar-la al local jove, i un cop confirmada la plaça es faran arribar les instruccions per realitzar el pagament abans del 2 de juliol. Les places estan limitades a 20 alumnes.

Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a l’adreça plf.joventut@palafolls.cat o bé trucar al telèfon 673 28 31 30.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics