URGENT

Palafolls aprova l’ordenança de servei de taxi al municipi

Compartiu aquesta història

Era un dels punts de l’ordre del dia del ple ordinari celebrat ahir dimecres, de forma telemàtica. Es tracta de l’ordenança que regula com es duu a terme i s’ofereix el servei de mobilitat a Palafolls amb un vehicle de turisme -amb un taxi-, incloent aquí també el servei de taxi a demanda posat en marxa a principis d’any.

El servei de taxi a demanda ha estat fins avui operant com una prova pilot, i un cop s’acabi es vol regular mitjançat la normativa corresponent.

Els objectius de l’ordenança, segons va exposar la regidora de Transports Helena Carles, són donar la cobertura jurídica necessària per prestar el servei, establir aquesta alternativa de transport al municipi complementant el servei de bus, així com garantir la seguretat de treballadors i usuaris i promoure una mobilitat sostenible.

Per la seva banda, des del grup del PSC, el regidor Martí Victòria va voler puntualitzar que el seu grup votaria a favor del punt ja que ho consideren una qüestió important, i sobre la qual va recordar que els socialistes ja havien començat a plantejar quan eren al govern.

L’aprovació de l’ordenança reguladora del servei de taxi a Palafolls va tirar endavant amb els vots a favor de tots els regidors i regidores del ple palafollenc.

L’ordenança va arribar ahir al ple després de passar per un període en què s’ha exposat a la participació ciutadana, com a requisit habitual a l’hora de crear aquest tipus de normatives.

L’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà és l’encarregada de gestionar el servei de taxi a demanda, que es pot demanar, amb 24 hores d’antelació, trucant al telèfon gratuït 900 69 65 66, i reservar dia i hora per realitzar el trajecte, que ha de ser dins del terme municipal de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics