radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » Malgrat organitzarà un concert d’El Pot Petit en benefici dels nens amb immunodeficiències primàries

Malgrat organitzarà un concert d’El Pot Petit en benefici dels nens amb immunodeficiències primàries

COMPARTEIX-HO
, / 675 0
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat la programació d’un concert amb el grup de música infantil El Pot Petit de cara a aquest proper juliol i que tindrà una finalitat solidària. L’actuació anirà en benefici de la BCN PID Foundation, una iniciativa impulsada per un grup de professionals de l’atenció pediàtrica de les Immunodeficiències Primàries i les seves complicacions infeccioses. Els nens afectats per aquest tipus de malalties se’ls coneix com a “nens bombolla”, degut al funcionament anormal del sistema immunològic d’aquests infants, als quals els fa viure protegits de contagis i possibles infeccions. Es calcula que un de cada 2.000 infants neixes amb aquestes immunodeficiències.

El concert s’ha presentat aquest matí de dijous de forma oficial, amb la presència de la regidora de Cultura de Malgrat, Lurdes Borrell, acompanyada d’Andrea Martín, membre del patronat de la BCN PID Foundation i doctora Pediatra de l’Hospital Vall d’Hebron; Laura López, coordinadora del projecte Psicosocial de la BCN PID Foundation i psicòloga de la Unitat pediàtrica d’Immunologia i Patologia Infecciosa de l’Hospital Vall d’Hebron, així com Josep Grima, codirector artístic d’ART Produccions. 

Martín ha agraït el suport del consistori malgratenc amb l’organització del concert i el fet que s’hagi escollit la fundació barcelonina per destinar-hi els beneficis.

Tal i com recorda l’Ajuntament de Malgrat, la BCN PID Foundation té per objectiu promoure el coneixement, l’estudi, la investigació i la difusió de les immunodeficiències primàries i les complicacions d’etiologia infecciosa que es puguin presentar en els pacients pediàtrics, axí com promou l’atenció integral dels pacients afectats per tal de millorar la seva qualitat de vida, mitjançant accions avançades d’assessoria clínica, investigació, educació, promoció i assistència psicosocial als pacients i els seus familiars.

El concert solidari d’El Pot Petit a Malgrat de Mar es farà just d’aquí a un mes, el 17 de juliol, a les 8 del vespre, al Parc de Francesc Macià. El preu de l’entrada serà de 3 euros, i es podran començar a comprar localitats aquest mateixa tarda a través del web entrapolis.com.

Com tota la resta d’activitats culturals, l’espectacle es durà a terme seguint les mesures anti-Covid, amb aforament limitat a les 550 persones. En cas de pluja, informa el consistori, l’actuació es traslladarà a la pista polivalent.