radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Bona jornada pel futbol palafollenc, però ensopegades pel futbol sala i el bàsquet
, / 136 0 0

Bona jornada pel futbol palafollenc, però ensopegades pel futbol sala i el bàsquet

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Bona jornada pel futbol palafollenc, però ensopegades pel futbol sala i el bàsquet

L’equip amateur del CD Palafolls s’enfrontava aquest dissabte a casa contra la Unió Esportiva Tossa, un dels equips que el conjunt palafollenc té per sobre a la classificació de la lliga. Tot i així, el primer equip del Palafolls va aconseguir imposar-se en un partit en què va aconseguir estar en tot moment per davant en el marcador. Ho va fer per un resultat final de 5 a 3, amb gols de Carrasco -2-, Hernández, Romero i Gelmà.  Amb aquest resultat l’equip palafollenc se situat en 11a posició amb 16 punts.

També va obtenir un bon resultat aquest cap de setmana l’equip Juvenil de Segona Divisió, que també jugava a casa i que en el seu cas rebia al CF Lloret B. Els palafollencs també van aconseguir la victòria, imposant-se per 3 a 2 als de la Selva.

En canvi, en futbol sala, l’equip de Segona Divisió Femení del San Luis va caure 0 a 4 contra el Riudellots. Va ser ahir diumenge al pavelló de la Figuerassa. Qui també va caure va ser l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que s’enfrontava al Manresa Futbol Sala ahir diumenge. Els palafollencs van caure per 7 a 4.

En bàsquet, l’equip Sènior del CB Palafolls va perdre a casa contra el CB Tona per 58 a 93 després d’un partit amb clar domini dels visitants. Pe la seva banda, l’equip del Sot-25, tot i caure també, va lluitar i fer un bon partit a la pista del CB Grifeu Llançà, equip contra el qual va caure per un ajustat 79 a 77.