radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » 9 atletes del CD Palafolls passen a la fase Final dels Campionats de Catalunya

9 atletes del CD Palafolls passen a la fase Final dels Campionats de Catalunya

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 429 0

La final serà el proper dia 26 de juny a Igualada

Aquest dissabte a Castellar del Vallés es va fer la fase prèvia classificatòria amb la participació d’una 20a d’atletes del CD Palafolls, dels quals 9 van aconseguir passar el tall per participar el proper dia 26 a Igualada, de la final del campionat català. S’hi classificaven els 16 primers classificats a les curses i els 12 primers en el cas de salts i llançaments.

Així en la categoria sub12, Pau Perales va fer una prova ràpida quedant en segona posició de la prova dels 2000m aconseguint el passi a la fase final.  En la categoria dels 200m marxa l’acompanyarà Ingrid Massó.

Encara en categoria sub12, Asier Espada va quedar igualment segon en Salt de perxa i serà a finals de mes a Igualada, a l’igual  que Mar Paez, que hi serà per pàrtida doble després d’aconseguir ser la primera en perxa i 5a en llançament de disc.

Asier Espada just abans de saltar dissabte. CDPalafolls

En la categoria sub 14, Carla Morato va aconseguir la 7a plaça en el llançament de javelina i pel que fa al salt de perxa sub 14 tindrem representants femenins, amb Alba Benito i Núria Souto, i també masculins, amb en Pol González. La sorpresa va ser en els 80m tanques, on Noa Freixas va aconseguir també el passi a la final catalana.

Per últim a la categoria sub10, Hugo Rodríguez  va aconseguir acabar els 1000m en 3a posició certificant la seva presència a la final del dia 26.

9 atletes palafollencs amb opcions reals d’aconseguir bones classificacions i fins i tot mitja dotzena de medalles, el que seria tot un èxit pel club palafollenc de recent creació.