radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Les GreenPala començaran a donar forma al seu camp de treball aquest cap de setmana

Les GreenPala començaran a donar forma al seu camp de treball aquest cap de setmana

COMPARTEIX-HO
, / 201 0

El grup ecologista format per joves palafollenques continua fent passos endavant amb el seu projecte de recuperació del Molí d’en Puigvert, pel qual van ser guardonades amb el premi Joves pel Demà.

Les GreenPala rebran aquest proper cap de setmana diverses sessions de formació de la mà de l’associació mediambiental Xatrac amb l’objectiu de començar a preparar el camp de treball que duran a terme a finals d’aquest mes de juny.

D’aquesta manera, aquest proper cap de setmana, les integrants del grup assistiran a diverses ponències de membres de l’entitat entre dissabte i diumenge, i amb pernoctació al mateix Molí d’en Puigvert.

En parla Marta Martí, dinamitzadora juvenil de Can Batlle.

Les dates previstes per realitzar aquest camp de treball al Molí d’en Puigvert són entre el 28 de juny i el 2 de juliol, dies durant els quals el grup de joves palafollenques començaran a materialitzar el projecte de recuperació d’aquest entorn natural. En aquest sentit, Martí afirma que la intenció de les GreenPala és tornar a posar en valor aquesta zona, que els porta bons records d’infantesa i que és també referent de la població palafollenca en general.

La formació que els GreenPala faran aquest cap de setmana servirà per començar a perfilar el camp de treball previst per finals de mes, per la qual cosa encara no se’n poden avançar massa detalls.