URGENT

Ja s’han repartit més de 800 targetes de resident per a la Zona Verda de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Des de principis de mes la Policia Local està repartint les targetes acreditatives de resident i que permetran estacionar a la zona verda del barri de Sant Lluís durant l’estiu.

En aquests dies ja s’han repartit més de 800 acreditacions de les 2.000 previstes que els usuaris hauran de mostrar al parabrises del seu vehicle per poder tenir el cotxe estacionat en els espais de zona verda a partir de l’1 de juliol, dia en que començarà a funcionar els espais d’estacionament exclusiu per a residents.

Trageta de resident del 2019, similar a la d’aquest estiu

La majoria d’aquestes acreditacions s’han repartit directament a Sant Lluís, ja que la Policia hi ha desplaçat la seva unitat mòbil per facilitar als veïns la recollida de les targetes.

La furgoneta d’atestats de la Policia ha vingut cada dia, alternant matins i tardes, al barri per evitar que els veïns s’hagin hagut de desplaçar al centre de Palafolls.

Davant el bon èxit de la iniciativa i tenint en compte que encara queden targetes per recollir, la Policia ampliarà amb més jornades d’atenció desplaçada al barri per repartir les acreditacions. Segons ha pogut saber aquesta emissora es s’ampliarà ara tan sols als caps de setmana, per facilitar als veïns que no han pogut gestionar la retirada de les targetes durant els dies entre setmana.

Miguel Angel Marín, Sots Inspector de la Policia Local

Només els vehicles que estiguin al corrent de pagament de l’impost de circulació a Palafolls poden aconseguir aquesta targeta identificativa.

La temporada de la zona verda començarà l’1 de juliol, coincidint amb la posada en marxa del parc aquàtic i delfinari de Palafolls. Justament l’afluència de visitants del parc és que obliga a reservar espais d’estacionament per a veïns del barri. La zona verda decaurà quan tanqui el Marineland.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics