URGENT

Malgrat adjudica el contracte de neteja viària i de platges aquest vespre

Compartiu aquesta història

L’única empresa que s’ha presentat és la que ja opera al municipi amb una oferta de poc més 1 milió d’euros anuals.

El ple de l’Ajuntament de Malgrat d’aquest vespre adjudicarà el contracte del servei de Neteja Viària i de les Platges de Malgrat de Mar pels propers 8 anys. 

Només l’actual adjudicatària, l’empresa Coptàlia, s’ha presentat al concurs i ho ha fet amb una oferta de 8 milions i mig d’€ pels 8 anys, el que suposa una despesa de poc més d’1 milió d’€ a l’any.

L’empresa s’ha compromés a destinar al servei 3 escombradores d’aspiració, 2 d’elles electriques, un tractor, 3 vehicles associats al servei així com carretons per l’escombrat manual o grups d’alta pressió d’aigua calenta.

La mesa de contractació que proposa l’adjudicació destaca que l’oferta de Coptàlia és  personalitzada i adaptada a les necessitats de Malgrat, on s’evidencia “l’extens coneixement” de la població, ja que s’ocupa de la neteja de carrers i platges des de fa anys.

El nou contracte també inclou borsa de 200 hores destinades a la neteja de grafits. 

Un altre dels punts del ple d’avui és l’aprovació del Conveni de col·laboració i amb el Consell Comarcal del Maresme pel desenvolupament del projecte La ruta de la Guerra Civil al Maresme. Un projecte iniciat fa 2 anys  que pretén salvaguardar la memòria històrica recuperant elements arquitectònics i espais que van tenir un paper destacat durant el conflicte.

En aquest sentit, RP avançava fa uns dies la intenció del consistori malgratenc de posar en valor elements de la defensa republicana de la costa existents sota el parc del Castell.

El ple de Malgrat, amb 9 punts a l’ordre del dia, es farà encara telemàticament i es podrà seguir pel canal de youtube del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics