radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Esgotades les places per la ruta d’estiu de Can Batlle
, / 240 0 0

Esgotades les places per la ruta d’estiu de Can Batlle

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Esgotades les places per la ruta d’estiu de Can Batlle

L’àrea de joventut de Palafolls ha preparat per a finals de juliol una ruta resseguint el GR-92 en un petit tram de la Costa Brava entre Tamariu i Platja d’Aro.

La ruta es farà en 3 dies, del 27 al 29 de juliol, i amb una dotzena de participants. De fet, les places previstes s’han exhaurit en tan sols un dia, i és possible que finalment s’augmentin les places fins a la quinzena.

Marta Martí, dinamitzadora juvenil de Palafolls, explica que pel fet de no saber quin tipus de jove s’apuntaria a l’activitat s’han triat uns trams senzills per fer la ruta i amb la voluntat d’aprofitar les platges i cales que es trobaran al llarg del traçat.

Tot i que ja no queden places per aquesta ruta per la Costa Brava, l’estiu jove té altres activitats previstes amb places disponibles. Una d’elles és el Joves en marxa, una setmana plena d’activitats juvenils per a una dotzena de participants. 

També admeten inscripcions encara les sortides previstes a Port Aventura o a Water World de Lloret de Mar.

Per demanar preus, plaça o més informació d’aquestes activitats juvenils us podeu adreçar als diferents canals de comunicació del local jove de Can Batlle, ja sigui a través de les seves xarxes o del seu WhatsApp.