radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Blanes concentrarà a Mas Enlaire la vacunació contra la Covid-19

Blanes concentrarà a Mas Enlaire la vacunació contra la Covid-19

Comarcal Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 260 0
Foto: Ajuntament de Blanes

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, el proper dilluns es començarà a centralitzar tot el dispositiu a aquest local social, a través de l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes. Fins ara, Mas Enlaire funcionava com a punt vacunal de proximitat, i Mas Borinot era un dels sis centres de la Regió Sanitària de Girona on s’administrava la vacuna contra el coronavirus, juntament amb Calella, Figueres, Olot, Ripoll i Calonge.

El consistori argumenta la decisió apel·lant a qüestions organitzatives i amb l’objectiu d’optimitzar i fer més eficient la campanya de vacunació.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, a partir de dilluns l’equipament disposarà de 4 boxes distribuïts en dues sales diferenciades, que s’obriran segons la disponibilitat de les vacunes, i hi treballaran professionals de l’ABS de Blanes, infermeres i personal administratiu, repartits en torns de matí i tarda.

Pel fet que Mas Enlaire comenci a donar un servei més enllà de la població blanenca a partir d’aquesta setmana que ve, diversos departaments de l’Ajuntament de Blanes estan treballant per facilitar l’accés de les persones que procedeixin d’altres poblacions, així com en altres aspectes d’adequació, condicionant els terrenys situats al local social, fent un tancament per delimitar l’espai i dibuixant les places d’estacionament.